Klachten &

behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van welke klachten wij behandelen.

Wie kan terecht bij lichaamsmeting?

Iedereen kan terecht bij Lichaamsmeting. U kunt zich preventief laten onderzoeken wanneer u (nog) nergens last van heeft, maar u kunt zich ook laten onderzoeken wanneer u (al langere tijd) gezondheidsklachten hebt. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht wanneer u pijnklachten heeft die telkens terugkomen. Of wanneer u last heeft van vermoeidheid, slapeloosheid, allergieën of stemmingsklachten.

Vermoeidheid

Vermoeidheid

Waarom ben ik toch zo moe? Dit is de vraag die veel mensen zichzelf stellen. Met onze speciale apparatuur vinden we niet alleen het antwoord, maar ook de behandelopties.

Allergie

Allergie

Een allergie is een reactie van uw lichaam op een bepaalde stof. Met onze apparatuur onderzoeken wij op welke stof uw lichaam reageert en wat we hiertegen kunnen doen.

Chronische infecties

Chronische infecties

Doordat wij heel specialistische metingen inzetten kunnen wij patronen waarnemen die wijzen op een bepaald type bacterie of virus.

Ziekte van lyme

Ziekte van Lyme

Heeft u of vermoed u de ziekte van lyme, dan kunnen wij u ondersteunen door middel van gerichte metingen en behandelingen.

Chronische pijnklachten

Chronische pijnklachten

Chronische pijn is langdurige of herhaalde pijn die het dagelijks leven beïnvloedt. In onze praktijk onderzoeken we de klachten aan de hand van gespecialiseerde technieken en apparatuur.
Stemmingsklachten

Stemmingsklachten

Sombere gevoelens en neerslachtige gedachten hebben een oorzaak, want ze komen ergens vandaan. Met onze speciale apparatuur brengen wij de oorzaak in kaart zodat we deze kunnen behandelen.