Vermoeidheid

Hoe helpen wij bij
vermoeidheid?

Waarom ben ik toch zo moe? Dit is de vraag die veel mensen zichzelf stellen. Met onze speciale apparatuur vinden we niet alleen het antwoord, maar ook de behandelopties.

Stel hier uw vraag  Wat verstaan we onder vermoeidheid?

  Vermoeidheid is niet voor iedereen hetzelfde. We hebben allemaal wel eens een dag dat we iets vermoeider zijn. Maar dit is meestal na een goede nacht slaap of wat extra rust weer zo voorbij.

  Dit is niet de vermoeidheid waar u blijvend last van heeft en die ervoor zorgt dat u uw leven niet kunt leiden zoals u dit wilt.

  Juist vermoeidheid die maar niet weg gaat, die maar blijft terugkomen en die u voortdurend in de weg zit. Die vermoeidheid bedoelen we. Daar willen we u bij helpen! De vermoeidheid kan zowel mentaal als fysiek zijn. Niet alleen weinig slaap, maar ook een lage kwaliteit van slaap kan een energietekort veroorzaken.

  Op dezelfde manier kunt u ook te veel energie verbruiken door bijvoorbeeld een chronische infectie, blokkade of allergie. Er kunnen dus allerlei factoren een rol spelen. Het is onze taak om die met onze speciale apparatuur in kaart te brengen, zodat we hier iets aan kunnen doen.

  Wij geven u antwoord op de vraag “Waarom ben ik toch zo moe” en gaan dan met u aan de slag.

  Wat ervaart u bij vermoeidheid?

  Vermoeidheid kan zich op allerlei verschillende manieren uiten. Zowel in uw lijf als in uw hoofd. Het kan zich manifesteren als een gevoel van verveling, gebrek aan interesse of geen zin om dingen te ondernemen omdat uw hoofd vol zit.

  Maar het kan ook zo zijn dat u geen energie hebt om dingen te ondernemen of dat u nooit uitgeslapen en fris wakker wordt. Ook een “zwaar hoofd” of moeite met concentreren passen bij vermoeidheid. Zelfs pijn kan een sterke relatie met vermoeidheid hebben.

  De manier waarop u merkt dat u vermoeid bent kan dus heel divers zijn. Dit geldt ook voor de oorzaken, want er kunnen allerlei verschillende oorzaken zijn. Het vinden van die oorzaak is de eerste stap wanneer u bij Lichaamsmeting komt.

  vermoeidheid-Lichaamsmeting

  Hoe bepalen wij wat er aan de hand is?

  Vermoeidheid kan zich op heel verschillende manieren manifesteren en ook nog eens vele oorzaken hebben. Wij beginnen dus altijd met een blanco sheet, zodat we zonder bias (vooroordeel) het onderzoek doen.

  We zullen diverse metingen bij u doen. De resultaten hiervan geven een goed beeld van hoe uw lichaam en geest eraan toe zijn. Onze apparatuur vertelt ons welke delen van uw lijf of brein misschien ontregeld zijn. In veel gevallen kunnen wij hierdoor – zonder met u te overleggen – al inschatten welke klachten u heeft.

  Bij vermoeidheid speelt er vaak meer dan wat er op het eerste gezicht aan de hand lijkt te zijn. Vaak zien we een samenspel van meerdere factoren die elkaar in stand houden, of zelfs versterken.

  Klachten-Lichaamsmeting

  Er kan sprake zijn van een emotionele blokkade, tekort aan brandstof, een onbekende ontsteking of allergie of andere (onverwachte) factoren. Deze sporen wij op.

  We onderzoeken bijvoorbeeld de volgende zaken:

  • Is er een balans tussen activiteiten overdag?
  • Is de nachtrust voldoende?
  • Zijn er infecties of ontstekingen?
  • Zijn er emotionele blokkades

  Deze vragen geven ons aanknopingspunten voor de behandeling waardoor we die heel gericht kunnen doen.

  Apparatuur-Lichaamsmeting
  Klachten-Lichaamsmeting

  Hulp bij vermoeidheids klachten bij Lichaamsmeting

  Wanneer we de factoren in kaart hebben gebracht die invloed hebben op de vermoeidheid, is het tijd om aan de slag te gaan.

  We richten ons op de eerder gevonden oorzaken en betrokken factoren. Wanneer u veel energie verbruikt door een sluimerende of chronische infectie, dan pakken we deze infectie aan.

  Misschien is er sprake van een emotionele blokkade die verhindert dat u weer oplaad. In deze gevallen is onze behandeling gericht op het verwijderen van de blokkade en het herstellen van de balans, zodat u weer kunt opladen.

  Apparatuur-Lichaamsmeting

  Vaak zien we dat hiervoor een verandering nodig is. Er is sprake van een verstoring in uw evenwicht, dat op de lange termijn niet goed voor u is. Door een nieuw evenwicht te vinden krijgt u weer meer energie. Onze apparatuur geeft ons de aanknopingspunten die nodig zijn voor deze verandering.

  De knelpunten die naar voren komen in onze metingen kunnen we door onze apparatuur, gericht advies of supplementen verhelpen. Wanneer deze knelpunten zijn weggenomen kan de balans tussen energie en verbruik weer herstellen. Het gevolg is dat u weer energie en levenslust ervaart.

  Apparatuur-Lichaamsmeting
  Apparatuur-Lichaamsmeting