Over

Lichaamsmeting

Op deze pagina leest u wat Lichaamsmeting doet.

Duidelijkheid over de staat van uw lichaam en uw geest.

  • Waarom ben ik altijd zo moe?
  • Heb ik een vitaminetekort?
  • Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij?
  • Wat is de oorzaak van mijn pijn?
  • Heb ik een allergie?

Duidelijkheid over de staat van uw lichaam en uw geest. Dat is de reden waarom Lichaamsmeting bestaat! Wij helpen u om inzicht te krijgen in uw gezondheid en bieden u hulp bij het gezond oud worden. Dit doen wij door het geven van inzicht in uw gezondheid met behulp van onze apparatuur.

Wat is gestart als een bijzondere verdieping in biofysische apparatuur en natuurgeneeskunde, is geresulteerd in een praktijk waar mensen uit heel Nederland (en soms ook daarbuiten) op afkomen om te investeren in hun gezondheid.

Inzicht in uw gezondheid

De therapeuten van Lichaamsmeting combineren technische vaardigheden met complexe apparatuur en kennis van de natuurgeneeskunde. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat wij op een heel patiëntvriendelijke manier en zonder invasieve (schadelijke) onderzoeken veel mensen kunnen helpen.

Door het doen van specifieke metingen met geavanceerde apparatuur, krijgen wij een bijzonder compleet beeld van uw gezondheid. Deze unieke manier van werken, helpt ons bij het vinden van oorzaken bij mensen die al van alles geprobeerd hebben.

“Met de juiste metingen, kan vaak worden gevonden wat soms al jaren verborgen was.”

Onze manier van werken is niet geheimzinnig of mysterieus. Wat wij doen is juist transparant en wetenschappelijk. Wij vertrouwen op bewezen techniek, om hiermee signalen van uw lichaam op te vangen. Deze signalen vertellen wat de staat van uw lichaam en geest is, zodat wij op basis hiervan u verder kunnen helpen.

Of beter gezegd, zodat uw lichaam zelf kan herstellen.

Stimulatie van het zelfherstellend vermogen

Wanneer we door de combinatie van biofysische apparatuur en bloedonderzoek de oorzaak van uw klachten hebben gevonden. Dan is het tijd voor de behandeling.

Afhankelijk van de situatie, kunnen we apparatuur inzetten om blokkades te verhelpen. We kunnen u voedingssupplementen, homeopathische middelen of orthomoleculaire middelen adviseren wanneer deze in uw situatie zinvol zijn.

U bent bij ons in goede handen.

Lichaamsmeting