Global diagnostics

Binnen onze praktijk kunnen we niet zonder de global diagnostics. Het is een apparaat dat zowel metingen als behandelingen kan doen. Binnen enkele minuten kunnen er meer dan 600 lichaamsfuncties in kaart gebracht worden.

apparaat

Het werkingsprincipe van de global diagnostics

De Global Diagnostics werkt met behulp van elektroden. Deze elektroden worden op uw lichaam aangebracht. De electroden geven signalen af, waar het lichaam vervolgens weer op reageert. De reactie wordt door het apparaat gemeten. De test wordt meerdere malen herhaald voor de beste resultaten.

Door duizenden verschillende metingen bij verschillende personen, zijn er standaardwaardes voor deze reacties bepaald. Dit kunt u zien als gemiddelde waardes.
Wijkt de reactie van het lichaam af van de standaardwaarde? Dan is het mogelijk dat een bepaalde lichaamsfunctie uit balans is. Dit is een indicatie voor verder onderzoek.

Soms worden de elektroden tijdens de behandeling een aantal keer verplaatst, om verschillende delen van het lichaam te kunnen behandelen. Uzelf merkt in de meeste gevallen niets van de behandeling. Aan de hand van de resultaten krijgt de behandelaar een overzicht van de lichaamsfuncties van de cliënt.

De Global Diagnostics levert een schat van informatie op. Hoe meer informatie, hoe beter de klacht te behandelen is. Met de Global Diagnostics is de oorzaak van chronische infecties en chronische pijnklachten nader te bestuderen. De behandelaar blijft daardoor niet hangen in symptomen, maar kan op zoek naar de concrete oorzaak.

apparaat
global producten

‘In een paar minuten wordt een compleet energetisch beeld verkregen van 600 belangrijke lichaamsfuncties. Hierna kan met de Global Diagnostics direct een volledig instelbaar en behandelingsplan worden gestart.’

 

– Lichaamsmeting, 2024

Wanneer zetten wij de global diagnostics in voor behandelingen?

De Global Diagnostics wordt ingezet om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren.

Het doel is om het lichaam beter te wapenen tegen de afvalstoffen, virussen en bacteriën die in het lichaam aanwezig zijn. Door de behandeling krijgt u meer inzicht in externe factoren die invloed hebben op een bepaalde aandoening of de balans binnen uw lichaam verstoren.

Het instrument wordt onder andere ingezet voor het bestrijden van:

  • Vermoeidheid, stress en energieproblemen
  • Allergie zoals hooikoorts en reacties op voeding
  • Pijnklachten en spijsverteringsklachten
    Stemmingswisselingen
Werkwijze-lichaamsmeting

Contra-indicaties voor het gebruik van de global diagnostics

De Global Diagnostics wordt al jaren probleemloos gebruikt. Het is echter beter om geen behandeling te ondergaan kort na een orgaantransplantatie, of tijdens de zwangerschap.Gebruikt u een pacemaker? Dan is het belangrijk om dit van tevoren aan te geven. In de meeste gevallen kunt u gewoon worden behandeld, maar de behandelaar moet hier wel van op de hoogte zijn.Wij gebruiken de Global Diagnostics in combinatie met andere apparatuur en behandelmethodes. Zo komen we tot de beste resultaten.

Bent u nieuwsgierig geworden?
Plan dan nu een meting.

De kern van Lichaamsmeting is het meten van signalen die het lichaam altijd afgeeft. Door deze met geavanceerde apparatuur te meten, kunnen deze signalen worden geïnterpreteerd. Omdat het lichaam zoveel verschillende signalen (bio-energie, communicatie tussen cellen, activiteit van organen, intoxicaties, licht etc.) uitzendt, doen we veel verschillende metingen. Die informatie vertelt ons precies wat de staat van uw gezondheid en geeft ons mogelijkheden om u te behandelen. De beste manier om dit te ervaren is door het doen van een meting. Want inzicht in uw gezondheid, dat is waar wij voor staan bij Lichaamsmeting.