allergie

Allergie

Biochemische therapieën van de conventionele geneeskunde geven vaak middelen die goed symptomatisch werken. Je hebt dan veel minder klachten zolang je de producten gebruikt, ze genezen echter niet.

We zullen starten met een basismeting. Zijn de slijmvliezen verstoort, wat is dan de oorzaak?

Chronische infecties

Allereerst wordt in kaart gebracht waar energieverlies optreedt en waarom dit niet wordt opgelost door het lichaam zelf. Zijn er inderdaad meerder infecties? Zijn er tekorten? Zijn er blokkades van emotionele of fysieke aard. Dit wordt gemeten met speciale programma’s en apparatuur.

chronische-infecties
chronische-pijn

Chronische pijnklachten

We zullen het doel van de pijn achterhalen met hiervoor geschikte meetapparatuur. Het kan nodig zijn om te behandelen met apparatuur en om producten te gaan gebruiken. Veel chronische pijnklachten zijn het gevolg van langdurige ontstekingsprocessen. We zullen het lichaamseigen herstelmechanisme proberen te beïnvloeden en de oorzaak van de ontsteking/pijn proberen weg te nemen.

Vermoeidheid

Omdat chronische vermoeidheid vaak een combinatie is van factoren is een lichaamsmeting belangrijk. Hierbij worden al deze afzonderlijke factoren gemeten. Bij een basismeting worden 10.000 parameters in een zeer korte tijd bepaald. Als het nodig is wordt er nog meer gemeten. Is de slaap verstoord, wat is dan de oorzaak? Zijn er tekorten van bepaalde stoffen in het lichaam? Welke tekorten zijn er dan? Is er een infectie en welke infectie is dit? Waar zit deze en bestaat deze infectie al lang?

vermoeidheid0
depressie

Neerslachtigheid & depressie

Neerslachtigheid en depressie gaan meestal vanzelf over. Als deze periodes echter blijven terugkomen is het goed om eens te kijken naar de mogelijke oorzaken.

Met een lichaamsmeting worden lichamelijke en emotionele factoren in kaart gebracht. Het ongrijpbare wordt vaak op deze manier meer grijpbaar. Als duidelijk is wat meespeelt en wat wellicht de oorzaak is wordt een persoonlijk behandelplan gemaakt.

Ziekte van Lyme

De ervaring leert dat de ziekte van Lyme in de acute fase redelijk goed met antibiotica te bestrijden is. Wanneer de infectie echter al maanden of soms zelfs jaren oud is, heeft antibiotica meestal geen zin meer. Wanneer langdurig gebruik van verschillende antibiotica niet werkt voelt de cliënt zich vaak alleen maar zieker. Elke niet of slecht werkende antibiotica zorgt bovendien voor een meer resistente bacteriële belasting die moeilijker kan worden bestreden.

In de praktijk wordt eerst vastgesteld of er inderdaad sprake is van deze infectie en worden andere hierop lijkende aandoeningen uitgesloten. De behandeling bestaat uit het in kaart brengen van alle infecties en het kiezen van de juiste middelen en apparatuur om die te behandelen. Doordat het lichaam soms al maanden of jaren in gevecht is met de infectie is er vaak sprake van ernstige vermoeidheid en uitputting van het immuunsysteem. De ingezette middelen moeten dus werken en mogen het lichaam niet verder belasten.

Door na verschillende behandelingen opnieuw te meten en het resultaat te bekijken met de cliënt, wordt duidelijk waar het lichaam voortgang boekt en waar het nog hulp nodig heeft. Uiteindelijk wordt na een intensief traject de infectie in de meeste gevallen overwonnen.

lyme

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Waarom ben ik altijd zo moe? Heb ik een vitaminetekort? Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Neerslachtigheid & depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Bestel- en leveringsvoorwaarden
Privacy document

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? • Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid • Waarom ben ik altijd zo moe? • Heb ik een vitaminetekort? • Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? • Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™
Qcup Max

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

DisclaimerAlgemene VoorwaardenBestel- en leveringsvoorwaardenPrivacy

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl alle rechten voorbehouden | webshop door Rickid webdesign

0
0
0
0