LivOn Altrient C vitamine C 30 sachets

42.95

Beschrijving

Idealiter doseert men vitamine C in zo groot mogelijke hoeveelheden. Hoge doseringen vitamine C innemen vormt echter een uitdaging, omdat de stof in grote hoeveelheden de maag kan irriteren, met onplezierige bijwerkingen tot gevolg. Zodoende kon vitamine C tot nu toe enkel door middel van een infuus in zeer hoge dosering worden toegediend. Een dergelijke methode is voor de meeste mensen lastig, tijdrovend, en bovendien vrij kostbaar.

Met de komst van Altrient C is daar nu verandering in gekomen. LivOn ontwikkelde dit supplement zodanig, dat de werkzame stof ingekapseld zit in liposomen: microscopisch kleine vetbolletjes die de vitamine C omhullen en beschermen. Door deze beschermlaag van liposomen wordt de vitamine C niet afgebroken in het maag-darmkanaal, zoals grotendeels bij gewone tabletten of poeders gebeurt, maar direct opgenomen in de bloedbaan.

De werking van Altrient C

Eenmaal in de bloedbaan wordt vitamine C razendsnel getransporteerd naar de lever en de rest van het lichaam, waar het moeiteloos wordt opgenomen in de cellen omdat de liposomen omhulling, behalve als beschermlaag, ook fungeert als een soort ‘schoenlepel’ om de vitamine C in de cellen te krijgen. Waar bij een gewone tablet vitamine C van 1000mg slechts 200mg wordt opgenomen in de bloedbaan en de rest verloren gaat, wordt bij 1 sachet Altrient C tot wel 980mg daadwerkelijk opgenomen in de bloedbaan. De bijwerkingen die hoge doseringen vitamine C doorgaans kunnen hebben spelen in het geval van Altrient C geen rol. De omhulling van liposomen maakt het product bijzonder zacht voor de maag.

Altrient C doet alles wat u van een vitamine C supplement kan verwachten, maar bereikt bijna 5x zo effectief de cel. Dit maakt Altient C een uiterst efficiënt product. De aanbevolen dosering bestaat uit 1 à 2 sachets per dag, tenzij anders voorgeschreven. Het product dient op een lege maag te worden ingenomen, waarna u 15 minuten wacht alvorens te gaan eten. Altrient C is exact hetzelfde product als de Lypo-Spheric™ vitamin C. Het heeft dezelfde inhoud, werking en prijs. Het product wordt door dezelfde producent gemaakt. Het enige verschil is de verpakking.

Over Praktijk BCE & Natuurgeneeskunde en lichaamsmeting

Praktijk BCE & Natuurgeneeskunde is een praktijk die voorziet in alternatieve geneeswijze. Ons doel is onze cliënten zowel lichamelijk als geestelijk gezond te krijgen door onze specialistische behandelingen. Onze praktijk is dan ook gespecialiseerd in diverse behandelingen maar met name in de lichaamsmeting. In een Lichaamsmeting wordt uw lichamelijke en geestelijke gezondheid gemeten. Uit deze metingen kunnen diverse soorten behandelingen uiteengezet worden. Ter ondersteuning van onze behandelingen worden voedingssupplementen gebruikt. In onze webshop kunt u diverse producten vinden waaronder voedingssupplementen.

Bestelprocedure

U kunt deze supplementen bestellen in combinatie met andere supplementen zoals de Sanopharm Basentabs of Basenpulver. Neem voor meer informatie of gebruik contact met ons op via info@lichaamsmeting.nl In onze webshop kunt u afrekenen met de betaalprocedure iDEAL of Bancontact. U kunt ook bij ons een bestelling plaatsen en product(en) kopen zonder een account te maken. Als u een product bij ons in de webshop besteld streven wij ernaar om de bestelling binnen 1-2 werkdagen bij u thuis te laten bezorgen.

Ingrediënten

nnb

Inhoud

30 sachets

Gebruiksadvies

Allergenen