LivOn Altrient C vitamine C 30 sachets

42.95

Beschrijving

Idealiter doseert men vitamine C in zo groot mogelijke hoeveelheden. Hoge doseringen vitamine C innemen vormt echter een uitdaging, omdat de stof in grote hoeveelheden de maag kan irriteren, met onplezierige bijwerkingen tot gevolg. Zodoende kon vitamine C tot nu toe enkel door middel van een infuus in zeer hoge dosering worden toegediend. Een dergelijke methode is voor de meeste mensen lastig, tijdrovend, en bovendien vrij kostbaar.

Met de komst van Altrient C is daar nu verandering in gekomen. LivOn ontwikkelde dit supplement zodanig, dat de werkzame stof ingekapseld zit in liposomen: microscopisch kleine vetbolletjes die de vitamine C omhullen en beschermen. Door deze beschermlaag van liposomen wordt de vitamine C niet afgebroken in het maag-darmkanaal, zoals grotendeels bij gewone tabletten of poeders gebeurt, maar direct opgenomen in de bloedbaan.

De werking van Altrient C

Eenmaal in de bloedbaan wordt vitamine C razendsnel getransporteerd naar de lever en de rest van het lichaam, waar het moeiteloos wordt opgenomen in de cellen omdat de liposomen omhulling, behalve als beschermlaag, ook fungeert als een soort ‘schoenlepel’ om de vitamine C in de cellen te krijgen. Waar bij een gewone tablet vitamine C van 1000mg slechts 200mg wordt opgenomen in de bloedbaan en de rest verloren gaat, wordt bij 1 sachet Altrient C tot wel 980mg daadwerkelijk opgenomen in de bloedbaan. De bijwerkingen die hoge doseringen vitamine C doorgaans kunnen hebben spelen in het geval van Altrient C geen rol. De omhulling van liposomen maakt het product bijzonder zacht voor de maag.

Altrient C doet alles wat u van een vitamine C supplement kan verwachten, maar bereikt bijna 5x zo effectief de cel. Dit maakt Altient C een uiterst efficiënt product. De aanbevolen dosering bestaat uit 1 à 2 sachets per dag, tenzij anders voorgeschreven. Het product dient op een lege maag te worden ingenomen, waarna u 15 minuten wacht alvorens te gaan eten. Altrient C is exact hetzelfde product als de Lypo-Spheric™ vitamin C. Het heeft dezelfde inhoud, werking en prijs. Het product wordt door dezelfde producent gemaakt. Het enige verschil is de verpakking.

Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige of arts alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten

nnb

Inhoud

30 sachets

Gebruiksadvies

Allergenen