Qcup Max – Draagbare waterstofgenerator

195.00

Drink het beste antioxidant water

Onderzoek heeft aangetoond dat waterstofwater één van de beste antioxidanten voor onze gezondheid kan zijn. Van moleculaire waterstof is aangetoond dat het enkele van de meest giftige vrije radicalen in ons lichaam zoekt en neutraliseert. Begin vandaag met het verminderen van uw schade door vrije radicalen door Qlife Waterstof (Hydrogen) Water te drinken.

Beschrijving

Genereer hoge niveaus van moleculaire waterstof

De Qcup Max kan in één cyclus tot 3000ppb (3,0 ppm) moleculaire waterstof nanobellen genereren. Met extra door de cyclus doordrenkt water met waterstof, kunnen de niveaus worden verhoogd tot 4000-5000 ppb (4,0-5,0 ppm).

Met platina gecoate titanium elektroden die lang meegaan

De platina-gecoate titaniumplatentechnologie zorgt voor duurzaamheid, veiligheid en betere geleidbaarheid bij het nemen van waterstofwater. Dit zorgt ervoor dat het water dat u drinkt veilig is en jarenlang waterstofwater van hoge kwaliteit zal produceren.

SPE / PEM-technologie voor schoon & veilig waterstofwater elke dag

Het gebruik van de nieuwste SPE / PEM-membraantechnologie uit Japan belooft dat elke keer dat u uit een Qlife-product drinkt, het veilig is. Deze nieuwe membraantechnologie gecombineerd met de juiste engineering zorgt ervoor dat uw water vrij is van Ozon & Chloor gassen.

9 lagen SPE/PEM tweekamermembraan elektrode ontwerp

Het 9-laags SPE-membraan met twee kamers is een van de kritieke technologieën die de Qcup Max tot een van de krachtigste draagbare eenheden maken. Met elke cyclus creëer je superhoge concentraties waterstof nanobellen.

Hogedruk deksel & flesontwerp

De nieuw ontworpen hogedrukfles & Deksel is speciaal ontworpen om tot 6 kg/cm2 te weerstaan. Deze drukweerstand is belangrijk voor het creëren van hoogwaardige moleculaire waterstof, maar helpt ook om de waterstof 4x langer op te slaan dan andere waterstofflessen op de markt.

Maak het leven gemakkelijk met ons ontwerp voor tweeërlei gebruik

Geniet gemakkelijk van waterstofwater tijdens het reizen en delen met vrienden. Past op de meeste standaard waterflessen die u tegenwoordig bij de supermarkt kunt kopen.

Supersnel opladen via USB Type C

Het Type C snellaadsysteem laadt de Qcup Max nu volledig op in slechts 1,5 uur, 3x sneller dan eerdere modellen van de Qcup-serie. Op een volledige lading kan nu 15 generaties hoge concentratie waterstofwater worden gemaakt.

Over Praktijk BCE & Natuurgeneeskunde en lichaamsmeting

Praktijk BCE & Natuurgeneeskunde is een praktijk die voorziet in alternatieve geneeswijze. Ons doel is onze cliënten zowel lichamelijk als geestelijk gezond te krijgen door onze specialistische behandelingen. Onze praktijk is dan ook gespecialiseerd in diverse behandelingen maar met name in de lichaamsmeting. In een Lichaamsmeting wordt uw lichamelijke en geestelijke gezondheid gemeten. Uit deze metingen kunnen diverse soorten behandelingen uiteengezet worden. Ter ondersteuning van onze behandelingen worden voedingssupplementen gebruikt. In onze webshop kunt u diverse producten vinden waaronder voedingssupplementen.

Bestelprocedure

In onze webshop kunt u afrekenen met de betaalprocedure iDEAL of Bancontact. U kunt ook bij ons een bestelling plaatsen en product(en) kopen zonder een account te maken. Als u een product bij ons in de webshop besteld streven wij ernaar om de bestelling binnen 1-2 werkdagen bij u thuis te laten bezorgen.

**Bron: https://qlifetoday.com/qcupmax/

Extra informatie

Merk

Qlife