De Zweedse Spijkermat

69.95

De groene Zweedse Spijkermat is een flexibele mat van kunststof die helpt bij pijnklachten, en zorgt voor ontspanning en een diepere slaap. Door kort op de mat te liggen wordt de doorbloeding gestimuleerd. Het is misschien even wennen, maar de meeste mensen voelen al na een kwartiertje de heilzame uitwerking. Wie durft, kan de spijkermat nu in de praktijk uitproberen!

Beschrijving

De zweedse spijkermat helpt!

De originele zweedse spijkermat helpt al een miljoen mensen in Scandinavië bij spit, hernia, spierpijn, stijfheid, ischias, stress, chronische pijn, reumatische pijn, frozen shoulder, hoofdpijn, slaapproblemen, whiplash, fibromyalgie en andere klachten. Deze mat is ook uitetmate geschikt voor wie nooit ergens last van heeft, maar juist puur voor de ontspanning!

De spijkermat is in Zweden ontwikkeld op basis van het duizenden jaren oude principe van het Indiase spijkerbed. Deze moderne versie is gemaakt van een eenvoudig te reinigen soort plastic, en de spijkers zijn rond afgewerkt om de huid niet te beschadigen. De 15mm lange spijkers drukken in de huid en stimuleren de doorbloeding. Het aantal spijkers is zorgvuldig gekozen om precies de juiste hoeveelheid druk te zetten, wat tevens de aanmaak van de hormonen oxytocine en endorfine aanwakkert. De spijkermat is zo een eenvoudig hulpmiddel met een unieke werking.

Gebruik van de Spijkermat

Gebruik van de spijkermat is heel eenvoudig. Liggend wordt een minuut of 40 aangeraden als voldoende. Zittend met de voeten op de mat kan al na 20 minuten een weldadig effect worden bereikt. Wie een gevoelige huid heeft of de mat de eerste keer gebruikt kan best een t-shirt dragen. Dit heeft weinig effect op de werking, maar kan de eerste keer wel comfortabeler voelen. De eerste 10-15 minuten kunnen prikken! Dit is normaal en even volhouden is het advies. Na deze 15 minuten worden de ontspannende en therapeutische effecten voelbaar.

Wie baat heeft bij de spijkermat wordt geadviseerd deze met enige regelmaat te gebruiken. Door regelmatig te ontspannen worden veel klachten voorkomen en voelt men zich lichamelijk en mentaal beter. Regelmatig gebruik van de mat, het liefst iedere dag, laat lichaam en geest helemaal tot rust komen en herstellen van alle spanningen en inspanningen van de dag.

Onafhankelijke studies tonen aan dat mentale en lichamelijke ontspanning uitsluitend positieve effecten heeft. Ontspannen zijn gaat samen met meer inspiratie, creativiteit, concentratie, beter leren en een snel mentaal en lichamelijk herstel.

Over Praktijk BCE & Natuurgeneeskunde en lichaamsmeting

Praktijk BCE & Natuurgeneeskunde is een praktijk die voorziet in alternatieve geneeswijze. Ons doel is onze cliënten zowel lichamelijk als geestelijk gezond te krijgen door onze specialistische behandelingen. Onze praktijk is dan ook gespecialiseerd in diverse behandelingen maar met name in de lichaamsmeting. In een Lichaamsmeting wordt uw lichamelijke en geestelijke gezondheid gemeten. Uit deze metingen kunnen diverse soorten behandelingen uiteengezet worden. Ter ondersteuning van onze behandelingen worden voedingssupplementen gebruikt. In onze webshop kunt u diverse producten vinden waaronder voedingssupplementen.

Bestelprocedure

In onze webshop kunt u afrekenen met de betaalprocedure iDEAL of Bancontact. U kunt ook bij ons een bestelling plaatsen en product(en) kopen zonder een account te maken. Als u een product bij ons in de webshop besteld streven wij ernaar om de bestelling binnen 1-2 werkdagen bij u thuis te laten bezorgen.