De Timewaver Home

2,950.00

Beschrijving

Soms kan afstand een obstakel vormen voor de voortzetting van diagnose of behandeling. Eén van de belangrijkste hulpmiddelen in de prakijk is er daarom ook in een compacte draagbare vorm: de Timewaver Home. Dit handzame behandelsysteem biedt zowel thuis als onderweg de uitgebreide mogelijkheden van bioresonantie therapie op maat, en is door zijn eenvoudige gebruik voor vrijwel iedereen geschikt.

Effect van de Timewaver Home

In de praktijk meten en behandelen we onder andere met de Timewaver Frequency. Dit veelzijdige apparaat verkrijgt in korte tijd een schat aan informatie over zowel de fysieke als geestelijke gesteldheid, die vervolgens wordt geanalyseerd aan de hand van een medische database. Met de Timewaver kan worden behandeld middels frequentietherapie en elektrische microstroompjes. De Timewaver Home is een compacte uitvoering van dit systeem die mee naar huis kan worden genomen, om de behandeling op comfortabele wijze voort te kunnen zetten.

De verschillende behandelprotocollen van de Timewaver Home hebben meetbaar effect op verschillende aspecten van de gezondheid. Het apparaat stimuleert op celniveau de energieproductie, aanmaak van eiwitten en de stofwisseling. Het houdt de spanning van de het celmembraan op niveau, wat zowel ter remedie en voorkoming dient van een veelvoud aan gezondheidsklachten.

Gebruik van de Timewaver Home

Onder begeleiding kan vrijwel iedereen de Timewaver Home thuis leren gebruiken. Het apparaat beschikt over een eigen medische database en bepaalt op basis van de gemeten parameters zelfstandig het beste behandelplan. Wel gelden dezelfde beperkingen als voor de Timewaver Frequency. Dit betekent dat gebruik van het apparaat bij zwangerschap, acute ontstekingen, orgaantransplantaties en pacemakers wordt afgeraden, omdat de effecten van de therapie in combinatie met deze zaken nog onvoldoende is onderzocht.

Over Praktijk BCE & Natuurgeneeskunde en lichaamsmeting

Praktijk BCE & Natuurgeneeskunde is een praktijk die voorziet in alternatieve geneeswijze. Ons doel is onze cliënten zowel lichamelijk als geestelijk gezond te krijgen door onze specialistische behandelingen. Onze praktijk is dan ook gespecialiseerd in diverse behandelingen maar met name in de lichaamsmeting. In een Lichaamsmeting wordt uw lichamelijke en geestelijke gezondheid gemeten. Uit deze metingen kunnen diverse soorten behandelingen uiteengezet worden. Ter ondersteuning van onze behandelingen worden voedingssupplementen gebruikt. In onze webshop kunt u diverse producten vinden waaronder voedingssupplementen.

Bestelprocedure

In onze webshop kunt u afrekenen met de betaalprocedure iDEAL of Bancontact. U kunt ook bij ons een bestelling plaatsen en product(en) kopen zonder een account te maken. Als u een product bij ons in de webshop besteld streven wij ernaar om de bestelling binnen 1-2 werkdagen bij u thuis te laten bezorgen.