kees

Wie ben ik

Mijn naam is Kees Korteweg. Sinds 1997 ben ik werkzaam als zelfstandig therapeut.

 

Hoe begon het?  Na een technische HBO opleiding heb ik enkele jaren in Nederland en het buitenland in de hydrografie gewerkt. Met deze achtergrond van meten en onderzoeken ben ik me gaan verdiepen in de natuurgeneeskunde. Dat begon eerst parttime, maar uiteindelijk ben ik fulltime  een eigen praktijk begonnen.

 

Sindsdien heb ik me uit grote interesse voor de natuurgeneeskunde in verschillende aspecten hiervan verdiept. Ik heb me gespecialiseerd in een aantal technieken die het mogelijk maken snel en nauwkeurig de lichamelijke en geestelijke gesteldheid van iemand in kaart te brengen.  De methodes die ik gebruik zijn patiëntvriendelijk en voor iedereen geschikt: jong, oud, ziek of gezond.

Werkwijze

De mens is een uniek en zeer complex functionerend biologisch systeem dat in staat is zichzelf te genezen. Dit zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam willen we in de praktijk stimuleren en onderhouden. We stimuleren dit vermogen met geavanceerde apparaten en soms ook met producten. Dit kunnen bijzondere producten zijn
(zie producten op de webshop), orthomoleculaire producten, plantextracten en homeopathische producten.

In de praktijk worden verschillende technieken gebruikt om tot een diagnose te komen.

Een methode die gebruikt wordt is de SIVAS, een techniek waarmee je kunt vaststellen of er zich in het lichaam blokkades voordoen op fysiek, mentaal of emotioneel gebied. Tevens kan de methode worden gebruikt om eventuele allergieën en intoleranties aan het licht te brengen en om na te gaan of bepaalde voedingssupplementen, homeopathische middelen of orthomoleculaire producten zinvol zijn. SIVAS is gebaseerd op zowel de westerse geneeskunde, die zich vooral richt op het fysieke lichaam, als de oosterse zienswijzen waarin energie en bewustzijn een belangrijke rol spelen.

kees03
kees04

Metingen dmv biofysische apparatuur

Daarnaast wordt er gemeten met alle biofysische apparatuur die tegenwoordig voorhanden is. Mijn visie is dat de mens zo complex is dat je mag stellen dat één meting geen meting is en één apparaat geen apparaat.

 

Door veel metingen te doen met verschillende technieken krijg je een goed beeld van de unieke persoon.

 

Vergelijk het maar met een weerbericht; om dit samen te stellen maakt men gebruik van geschoolde en ervaren meteorologen die gebruik maken van satellieten, weerkaarten en weerstations tot in de verre omgeving. Met deze BIG data, krijgt men uiteindelijk een goed beeld van een voortdurend veranderende situatie.

 

De mens is minstens zo complex. Ook in ons lichaam veranderen sommige processen heel snel terwijl andere processen redelijk stabiel blijven. In de praktijk gebruiken we inmiddels vele technieken en apparaten om een goed beeld te krijgen en als dit nodig is te behandelen. Voorbeelden van de door ons gebruikte apparatuur en techniek zijn de EISTECK, Eductor/SCIO, Global Diagnostics, Hunter, Timewaver en Stemanalyse.

Zo blijf je gezond

Door de metingen, die worden uitgevoerd tijdens de opeenvolgende bezoeken van de cliënt, te vergelijken is het mogelijk ontwikkelingen en tendensen soms eerder op te merken dan dat de persoon deze zelf ervaart. Als men hierna de gegeven adviezen toepast blijft het eigen biologische systeem gezond en flexibel.

Onze cliënten ervaren hierdoor een betere weerstand, meer energie, een betere nachtrust en een goede gemoedstoestand.

kees05

Wilt u meer informatie?

Vul contactformulier in of bel.

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Waarom ben ik altijd zo moe? Heb ik een vitaminetekort? Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Neerslachtigheid & depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Bestel- en leveringsvoorwaarden
Privacy document

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? • Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid • Waarom ben ik altijd zo moe? • Heb ik een vitaminetekort? • Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? • Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™
Qcup Max

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

DisclaimerAlgemene VoorwaardenBestel- en leveringsvoorwaardenPrivacy

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl alle rechten voorbehouden | webshop door Rickid webdesign

0
0
0
0