De Tesla lampen

Een van de meest in het oog springende behandelapparaten in de praktijk zijn de Tesla lampen. Dit is een tweetal carrousels welke wanneer ze worden aangezet een zacht geknetter produceren. In de carrousels staan gasontladingslampen gevuld met verschillende gassen die wanneer hier stroom doorheen geleid wordt elektromagnetische golven produceren. Gedurende de behandeling staat of ligt men hier enkele minuten tussen. Wat is het effect hiervan op het menselijk lichaam?

tesla-lamp-product

Hoe werken de Tesla lampen?

De Tesla lampen produceren elektromagnetische golven met frequenties tussen de 750KHz en 3 MHz. Ze bestaan uit twee eenheden met daarop een carrousel van gasontladingslampen. Deze zijn gevuld met verschillende edelgassen en zuurstof. De lampen worden ontstoken door een hoge spanning via de eenheid door de lampen te laten lopen.

 

Door de hoge spanning in de lamp raakt het gas geïoniseerd, wat leidt tot een emissie van elektromagnetische golven en fotonen. Deze energie of informatie bereikt het lichaam via de lucht. Het is voldoende om in de buurt van de lampen te staan of te liggen om dit op te vangen.

Het was de droom van Nicola Tesla om energie via de lucht te transporteren. Als ode aan deze geniale man worden de Tesla lampen gebruikt om energie door de lucht te transporteren. Mensen voelen zich al na een paar minuten gebruik verkwikt en meer ontspannen.

Toepassing van het apparaat

In de praktijk blijkt dat het lichaam en de geest gunstig reageren op de invloed van deze golven. De lichaamscellen pakken energie en informatie uit de wolk van frequenties die wordt aangeboden en gebruiken dit om sneller in balans te komen.

 

Mensen voelen zich prettiger, hebben meer energie en voelen zich meer ontspannen na een behandeling van 5 tot 15 minuten. Als het lichaam erg uit balans is kan er echter een zogenaamde Herxheimer-reactie optreden. Dit is een milde ontgiftingsreactie van het lichaam die over het algemeen van korte duur is, maar wel onprettig kan aanvoelen. Het is daarom belangrijk voorzichtig te starten en de tijdsduur op te bouwen.

 

De Tesla lampen kunnen bij veel symptomen worden toegepast zoals:

 • Circulatieproblemen
 • Chronische ontstekingen
 • Infecties
 • Onrust en depressie
 • Slaapproblemen
 • Vermoeidheid

De Tesla lampen worden al jaren toegepast en zijn erg veilig. Bij orgaantransplantaties en pacemakers is het echter beter om de Tesla lampen niet te gebruiken. Zwangere vrouwen kunnen de Tesla lampen ook beter niet gebruiken.

tesla-lampen

Ook een lichaamsmeting inplannen?

Meer apparatuur

Onze praktijk beschikt over vele apparaten waarvan er enkele op de website worden beschreven. De mens heeft het vermogen te reageren op geluid, licht, elektrische en magnetische velden. Dit wordt via verschillende apparaten aangereikt om processen in het lichaam te kunnen beïnvloeden.

Global Diagnostics

In onze praktijk werken we regelmatig met de Global Diagnostics. Dit is een meet- en behandelapparaat dat in slechts een paar minuten een compleet beeld geeft van meer dan 600 belangrijke lichaamsfuncties.

De Powerlight

Hoewel het vaak niet direct opvalt, zijn je twee benen meestal niet even lang! De meerderheid mensen heeft wel een bepaalde mate van bekkenscheefstand of beenlengteverschil.

De Timewaver Frequency

De Timewaver frequentie (TWF) is een computergestuurde elektronische frequentiegenerator, waarmee via hand- of kleefelektroden  wordt behandeld.

Testimonials

 • “Deze plek past fantastisch bij de filosofie van natuurgeneeskunde, en broodnodig om meer mensen te kunnen helpen. Heel blij hier te mogen komen en geholpen te worden.”

  T, 2017
 • “Ik voel me hier zeker thuis!”

  M, 2017
 • “Genezen willen worden, bevrijd van alle ballast, en dan ontvangen worden in zo’n heerlijke omgeving en heerlijk pand, door zulke fijne mensen!”

  M, 2017
 • “Bedankt voor de veranderingen in mijn leven. Zo lang ziek en nu zoveel positieve verandering.”

  D, 2017
 • “Ik heb veel meer levensenergie voor mezelf beschikbaar om te kunnen zijn in het hier en nu. Minder verwarring, emoties, en ik kan weer zingen.”

  J, 2017
 • “Veel positieve verhalen vooraf gehoord en toch een hele bijzondere ervaring om zelf mee te maken.”

  H, 2018
 • “Heel mooi om je zoveel beter te voelen dan jaren terug!”

  S, 2018
 • “… nu een paar behandelingen verder, begin ik mijn lijf & problemen te begrijpen.”

  J , 2018
 • “Het is een lange weg met ups en downs, maar de Borrelia is bijna op zijn retour en nu kan de genezing beginnen. We vertrouwen op de kundigheid van Kees en een toekomst zonder Lyme.”

  T, 2017
 • “Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Het hele gezin Lyme-vrij!"

  2018

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Waarom ben ik altijd zo moe? Heb ik een vitaminetekort? Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Neerslachtigheid & depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Bestel- en leveringsvoorwaarden
Privacy document

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? • Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid • Waarom ben ik altijd zo moe? • Heb ik een vitaminetekort? • Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? • Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™
Qcup Max

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

DisclaimerAlgemene VoorwaardenBestel- en leveringsvoorwaardenPrivacy

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl alle rechten voorbehouden | webshop door Rickid webdesign

0
0
0
0