Qcup Max

De krachtigste draagbare waterstofgenerator fles.

Lees in dit artikel 10 redenen om waterstofwater te drinken

max-face-right-fruit

Drink het beste antioxidant water

Onderzoek heeft aangetoond dat waterstofwater één van de beste antioxidanten voor onze gezondheid kan zijn. Van moleculaire waterstof is aangetoond dat het enkele van de meest giftige vrije radicalen in ons lichaam zoekt en neutraliseert. Begin vandaag met het verminderen van uw schade door vrije radicalen door Qlife Hydrogen Water te drinken.

Aanbevolen door Artsen, Gezondheid & Wellness-experts wereldwijd.

Met 1700+ Onderzoek & Medische studies voor meer dan 170 ziektemodellen op moleculaire waterstof. Geen wonder dat gezondheids- en welzijnsexperts moleculaire waterstof aanbevelen vanwege de therapeutische voordelen voor de algehele gezondheid en welzijn.

Genereer hoge niveaus van moleculaire waterstof

De Qcup Max kan in één cyclus tot 3000ppb (3,0 ppm) moleculaire waterstof nanobellen genereren. Met extra door de cyclus doordrenkt water met waterstof, kunnen de niveaus worden verhoogd tot 4000-5000 ppb (4,0-5,0 ppm).

powerful-hydrogen-bottle
max-electrode-1

Platina gecoate titanium elektroden die lang meegaan

De platina-gecoate titaniumplatentechnologie zorgt voor duurzaamheid, veiligheid en betere geleidbaarheid bij het nemen van waterstofwater. Dit zorgt ervoor dat het water dat u drinkt veilig is en jarenlang waterstofwater van hoge kwaliteit zal produceren.

SPE / PEM-technologie voor schoon & veilig waterstofwater elke dag

Het gebruik van de nieuwste SPE / PEM-membraantechnologie uit Japan belooft dat elke keer dat u uit een Qlife-product drinkt, het veilig is. Deze nieuwe membraantechnologie gecombineerd met de juiste engineering zorgt ervoor dat uw water vrij is van Ozon & Chloor gassen.

max-pem-spe-1
max-9-layers

9 lagen SPE/PEM tweekamermembraan elektrode ontwerp

Het 9-laags SPE-membraan met twee kamers is een van de kritieke technologieën die de Qcup Max tot een van de krachtigste draagbare eenheden maken. Met elke cyclus creëert u superhoge concentraties waterstof nanobellen.

Hogedrukdeksel & fles Ontwerp

De nieuw ontworpen hogedrukdesksel & fles zijn speciaal ontworpen om tot 6 kg/cm2 te weerstaan. Deze drukweerstand is belangrijk voor het creëren van hoogwaardige moleculaire waterstof, maar helpt ook om de waterstof 4x langer op te slaan dan andere waterstofflessen op de markt.

max-pressure-design
max-dual-use-2

Maak het leven gemakkelijk met ons ontwerp voor zijn tweezijdig gebruik

Geniet gemakkelijk van waterstofwater tijdens het reizen en delen met vrienden. Past op de meeste standaard waterflessen die u tegenwoordig bij supermarkten kunt kopen.

Super snel opladen met de USB Type C connector

Het Type C snellaadsysteem laadt de Qcup Max nu volledig op in slechts 1,5 uur, 3x sneller dan eerdere modellen van de Qcup-serie. Op een volledige lading kan nu 15 generaties hoge concentratie waterstofwater worden gemaakt.

max-quick-charge

Qcup Max

De krachtigste draagbare waterstofgenerator fles. Verminder vrije radicalenschade en verbeter uw gezondheid. Nu verkrijgbaar in onze webshop voor de introductieprijs van

€195.00

qcup-max-front-2

Bestel in onze webshop

Meer apparatuur

Onze praktijk beschikt over vele apparaten waarvan er enkele op de website worden beschreven. De mens heeft het vermogen te reageren op geluid, licht, elektrische en magnetische velden. Dit wordt via verschillende apparaten aangereikt om processen in het lichaam te kunnen beïnvloeden.

Biomat

In onze praktijk gebruiken we een zogenaamde Biomat als extra instrument in de behandeling. Deze mat waarop je ligt bestaat uit meerdere lagen materiaal, waaronder een laag van halfedelstenen.

De Powerlight

Hoewel het vaak niet direct opvalt, zijn je twee benen meestal niet even lang! De meerderheid mensen heeft wel een bepaalde mate van bekkenscheefstand of beenlengteverschil.

De Tesla lampen

Een van de meest in het oog springende behandelapparaten in de praktijk zijn de Tesla lampen. Dit is een tweetal carrousels welke wanneer ze worden aangezet een zacht geknetter produceren.

Testimonials

 • “Deze plek past fantastisch bij de filosofie van natuurgeneeskunde, en broodnodig om meer mensen te kunnen helpen. Heel blij hier te mogen komen en geholpen te worden.”

  T, 2017
 • “Ik voel me hier zeker thuis!”

  M, 2017
 • “Genezen willen worden, bevrijd van alle ballast, en dan ontvangen worden in zo’n heerlijke omgeving en heerlijk pand, door zulke fijne mensen!”

  M, 2017
 • “Bedankt voor de veranderingen in mijn leven. Zo lang ziek en nu zoveel positieve verandering.”

  D, 2017
 • “Ik heb veel meer levensenergie voor mezelf beschikbaar om te kunnen zijn in het hier en nu. Minder verwarring, emoties, en ik kan weer zingen.”

  J, 2017
 • “Veel positieve verhalen vooraf gehoord en toch een hele bijzondere ervaring om zelf mee te maken.”

  H, 2018
 • “Heel mooi om je zoveel beter te voelen dan jaren terug!”

  S, 2018
 • “… nu een paar behandelingen verder, begin ik mijn lijf & problemen te begrijpen.”

  J , 2018
 • “Het is een lange weg met ups en downs, maar de Borrelia is bijna op zijn retour en nu kan de genezing beginnen. We vertrouwen op de kundigheid van Kees en een toekomst zonder Lyme.”

  T, 2017
 • “Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Het hele gezin Lyme-vrij!"

  2018

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Waarom ben ik altijd zo moe? Heb ik een vitaminetekort? Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Neerslachtigheid & depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Bestel- en leveringsvoorwaarden
Privacy document

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? • Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid • Waarom ben ik altijd zo moe? • Heb ik een vitaminetekort? • Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? • Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™
Qcup Max

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

DisclaimerAlgemene VoorwaardenBestel- en leveringsvoorwaardenPrivacy

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl alle rechten voorbehouden | webshop door Rickid webdesign

0
0
0
0