De Powerlight

Hoewel het vaak niet direct opvalt, zijn je twee benen meestal niet even lang! De meerderheid mensen heeft wel een bepaalde mate van bekkenscheefstand of beenlengteverschil. Over het algemeen blijven de gevolgen daarvan beperkt tot zoiets als ongelijk slijtende schoenen, maar in ernstigere gevallen kan de ongelijke belasting van de rug en gewrichten na verloop van tijd tot klachten leiden. Rugklachten kunnen ook ontstaan door psychologische belasting, een shock of trauma. Deze vormen blokkades in het lichaam die uiteindelijk tot klachten kunnen leiden als hier geen aandacht aan wordt geschonken. Voor het aanpakken van problemen met betrekking tot de wervelkolom werken we in de praktijk met de Powerlight.

powerlight

Hoe werkt de Powerlight?

De Powerlight is een apparaat dat speciale lichtfrequenties via verschillende contactpunten in het lichaam brengt, met een heilzaam effect op het zenuwstelsel en de wervelkolom. De eerste 8 minuten wordt het centraal zenuwstelsel behandeld en daarna volgen orthopedische programma’s. In totaal duurt een behandeling ongeveer 50 minuten.

 

De eerste 1 of 2 sessies dienen om de wervelkolom en de eventuele bekkenscheefstand als gevolg van beenlengteverschil recht te zetten. Hierna kan plaatselijk gewerkt worden of kunnen trauma’s opgelost worden.

 

De frequenties waarop de Powerlight werkt zorgen ervoor dat de harde materialen in het lichaam zoals botten en gewrichten via het zenuwstelsel worden beïnvloed.

Een enkele sessie doet u tot 2 cm groeien! Een pijnloze behandeling voor een pijnlijke rug.

Wat is de uitwerking op het lichaam?

De lichtimpulsen brengen processen op gang in de hersenen om van daaruit het zelfregulerende proces van het lichaam te ondersteunen. Gelijktijdig met de behandeling wordt een kristal ‘opgeladen’ dat de cliënt de weken na de behandeling op de huid moet dragen. De ervaring is dat dit het effect van de behandeling verlengt.

 

De effecten kunnen door de behandelaar onmiddellijk en eenvoudig gemeten worden middels een vergelijkende meting van de lichaamslengte, het beenlengteverschil of de heupscheefstand. Vervolgens kan een advies gegeven worden met betrekking tot de houding of het looppatroon van de cliënt, ter voorkoming van het terugkeren van de klachten.

 

Om blijvende resultaten te behalen wordt ten zeerste aanbevolen om bijvoorbeeld geen oude schoenen meer te dragen omdat daarin de oude looppatronen opgeslagen zijn. Inlegzolen zijn een goede maar toch vooral symptomatische aanpak van rugklachten die na behandeling met de Powerlight volledig overbodig kan worden.

Waarom de Powerlight gebruiken?

Zoals hierboven benoemd komt beenlengteverschil bij het merendeel van mensen voor: tot wel 90% van de populatie heeft hier in meer of mindere mate mee te maken. De eventuele negatieve gevolgen hiervan komen dus ook zeer regelmatig voor. Denk dan aan rugpijn en later slijtage van de rug en gewrichten. Dikwijls wordt pas nagedacht over behandeling wanneer de klachten ernstig zijn of wanneer er een hernia op komst is.

 

Ook heeft vrijwel iedereen wel te maken met oude trauma’s of psychologische belastingen die vastzitten, zelfs heel gezonde mensen. Deze belasting kan leiden tot blokkades in het lichaam die zich uiten in fysieke klachten.

 

Met de Powerlight wordt het aanpakken van deze klachten een aangename en belevenis. Het lichaam komt in 50 minuten volledig tot ontspanning en rust. Blokkades en trauma’s worden opgelost waardoor de wervelkolom ontspant en de natuurlijke, gezonde houding terugkrijgt. Als gevolg zal de cliënt soms letterlijk een stukje groeien. Na afloop kan eenvoudig vastgesteld worden dat de lichaamslengte van soms tot wel 2 cm is toegenomen.

 • Bekkenscheefstand of beenlengteverschil
 • Belastingen van het centraal zenuwstelsel
 • Problemen met de kaakgewrichten en kaakscheefstand
 • Pijnklachten
 • Scoliose
 • Spieraandoeningen zoals myopathie
 • Spieropbouw
 • Problemen met de gewrichten zoals artrose
 • Problemen met de pezen
 • Trauma en psychologische belasting
powerlight-lang

Ook een lichaamsmeting inplannen?

Meer apparatuur

Onze praktijk beschikt over vele apparaten waarvan er enkele op de website worden beschreven. De mens heeft het vermogen te reageren op geluid, licht, elektrische en magnetische velden. Dit wordt via verschillende apparaten aangereikt om processen in het lichaam te kunnen beïnvloeden.

Biomat

In onze praktijk gebruiken we een zogenaamde Biomat als extra instrument in de behandeling. Deze mat waarop je ligt bestaat uit meerdere lagen materiaal, waaronder een laag van halfedelstenen.

De Timewaver Home

De Timewaver frequentie (TWF) is een computergestuurde elektronische frequentiegenerator, waarmee via hand- of kleefelektroden  wordt behandeld.

De Tesla lampen

Een van de meest in het oog springende behandelapparaten in de praktijk zijn de Tesla lampen. Dit is een tweetal carrousels welke wanneer ze worden aangezet een zacht geknetter produceren.

Testimonials

 • “Deze plek past fantastisch bij de filosofie van natuurgeneeskunde, en broodnodig om meer mensen te kunnen helpen. Heel blij hier te mogen komen en geholpen te worden.”

  T, 2017
 • “Ik voel me hier zeker thuis!”

  M, 2017
 • “Genezen willen worden, bevrijd van alle ballast, en dan ontvangen worden in zo’n heerlijke omgeving en heerlijk pand, door zulke fijne mensen!”

  M, 2017
 • “Bedankt voor de veranderingen in mijn leven. Zo lang ziek en nu zoveel positieve verandering.”

  D, 2017
 • “Ik heb veel meer levensenergie voor mezelf beschikbaar om te kunnen zijn in het hier en nu. Minder verwarring, emoties, en ik kan weer zingen.”

  J, 2017
 • “Veel positieve verhalen vooraf gehoord en toch een hele bijzondere ervaring om zelf mee te maken.”

  H, 2018
 • “Heel mooi om je zoveel beter te voelen dan jaren terug!”

  S, 2018
 • “… nu een paar behandelingen verder, begin ik mijn lijf & problemen te begrijpen.”

  J , 2018
 • “Het is een lange weg met ups en downs, maar de Borrelia is bijna op zijn retour en nu kan de genezing beginnen. We vertrouwen op de kundigheid van Kees en een toekomst zonder Lyme.”

  T, 2017
 • “Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Het hele gezin Lyme-vrij!"

  2018

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Waarom ben ik altijd zo moe? Heb ik een vitaminetekort? Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Neerslachtigheid & depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Bestel- en leveringsvoorwaarden
Privacy document

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? • Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid • Waarom ben ik altijd zo moe? • Heb ik een vitaminetekort? • Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? • Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™
Qcup Max

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

DisclaimerAlgemene VoorwaardenBestel- en leveringsvoorwaardenPrivacy

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl alle rechten voorbehouden | webshop door Rickid webdesign

0
0
0
0