De werking van de Global Diagnostics

In onze praktijk werken we regelmatig met de Global Diagnostics. Dit is een meet- en behandelapparaat dat in slechts een paar minuten een compleet energetisch beeld geeft van meer dan 600 belangrijke lichaamsfuncties. Veel mensen vragen ons hoe dit apparaat precies werkt en hoe de behandeling in elkaar zit. We vertellen graag hoe het zit.

global-producten

Hoe werkt de Global Diagnostics?

De Global Diagnostics werkt met behulp van elektroden. Deze elektroden worden op het lichaam aangebracht en geven signalen af, waar het lichaam vervolgens weer op reageert. Er zijn een aantal standaardwaarden voor deze metingen. Wijkt de reactie van het lichaam af van de standaardwaarde? Dan is het mogelijk dat een bepaalde lichaamsfunctie uit balans is. De test wordt meerdere malen herhaald voor de beste resultaten.

 

Soms worden de elektroden tijdens de behandeling een aantal keer verplaatst, om verschillende delen van het lichaam te kunnen behandelen. De cliënt zelf merkt in de meeste gevallen niets van de behandeling. Aan de hand van de resultaten krijgt de behandelaar een overzicht van de lichaamsfuncties van de cliënt. Met die informatie kan hij of zij een behandelplan opstellen.

‘In een paar minuten wordt een compleet energetisch beeld verkregen van 600 belangrijke lichaamsfuncties. Hierna kan met de Global Diagnostics direct een volledig instelbaar en automatisch afloopbaar behandelingsplan worden gestart.’

Toepassing van het behandelapparaat

De Global Diagnostics wordt ingezet om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren. Het doel is om het lichaam beter te wapenen tegen de afvalstoffen, virussen en bacteriën die in het lijf aanwezig zijn. Door de behandeling krijgt de cliënt meer inzicht in externe factoren die invloed hebben op een bepaalde aandoening. Waar is het lichaam uit balans? Het instrument wordt ingezet voor het bestrijden van:

 • Vermoeidheid, stress en energieproblemen
 • Allergie zoals hooikoorts en reacties op voeding
 • Pijnklachten en spijsverteringsklachten
 • Stemmingswisselingen

De Global Diagnostics levert een schat van informatie op. Hoe meer informatie, hoe beter de klacht te behandelen is. Met de Global Diagnostics is de oorzaak van chronische infecties en chronische pijnklachten nader te bestuderen. De behandelaar blijft daardoor niet hangen in symptomen, maar kan op zoek naar de concrete oorzaak.

global-dia

Wanneer gebruik je de Global Diagnostics?

De Global Diagnostics wordt al jaren probleemloos gebruikt. Het is echter beter om geen behandeling te ondergaan kort na een orgaantransplantatie, of tijdens de zwangerschap. Gebruik je een pacemaker? Dan is het belangrijk om dit van tevoren aan te geven. In de meeste gevallen kun je gewoon worden behandeld, maar de behandelaar moet hier wel van op de hoogte zijn. Wij gebruiken de Global Diagnostics in combinatie met andere apparatuur en behandelmethodes. Zo komen we tot de beste resultaten.

Ook een lichaamsmeting inplannen?

Meer apparatuur

Onze praktijk beschikt over vele apparaten waarvan er enkele op de website worden beschreven. De mens heeft het vermogen te reageren op geluid, licht, elektrische en magnetische velden. Dit wordt via verschillende apparaten aangereikt om processen in het lichaam te kunnen beïnvloeden.

Biomat

In onze praktijk gebruiken we een zogenaamde Biomat als extra instrument in de behandeling. Deze mat waarop je ligt bestaat uit meerdere lagen materiaal, waaronder een laag van halfedelstenen.

De Powerlight

Hoewel het vaak niet direct opvalt, zijn je twee benen meestal niet even lang! De meerderheid mensen heeft wel een bepaalde mate van bekkenscheefstand of beenlengteverschil.

De Tesla lampen

Een van de meest in het oog springende behandelapparaten in de praktijk zijn de Tesla lampen. Dit is een tweetal carrousels welke wanneer ze worden aangezet een zacht geknetter produceren.

Testimonials

 • “Deze plek past fantastisch bij de filosofie van natuurgeneeskunde, en broodnodig om meer mensen te kunnen helpen. Heel blij hier te mogen komen en geholpen te worden.”

  T, 2017
 • “Ik voel me hier zeker thuis!”

  M, 2017
 • “Genezen willen worden, bevrijd van alle ballast, en dan ontvangen worden in zo’n heerlijke omgeving en heerlijk pand, door zulke fijne mensen!”

  M, 2017
 • “Bedankt voor de veranderingen in mijn leven. Zo lang ziek en nu zoveel positieve verandering.”

  D, 2017
 • “Ik heb veel meer levensenergie voor mezelf beschikbaar om te kunnen zijn in het hier en nu. Minder verwarring, emoties, en ik kan weer zingen.”

  J, 2017
 • “Veel positieve verhalen vooraf gehoord en toch een hele bijzondere ervaring om zelf mee te maken.”

  H, 2018
 • “Heel mooi om je zoveel beter te voelen dan jaren terug!”

  S, 2018
 • “… nu een paar behandelingen verder, begin ik mijn lijf & problemen te begrijpen.”

  J , 2018
 • “Het is een lange weg met ups en downs, maar de Borrelia is bijna op zijn retour en nu kan de genezing beginnen. We vertrouwen op de kundigheid van Kees en een toekomst zonder Lyme.”

  T, 2017
 • “Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Het hele gezin Lyme-vrij!"

  2018

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Waarom ben ik altijd zo moe? Heb ik een vitaminetekort? Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Neerslachtigheid & depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Bestel- en leveringsvoorwaarden
Privacy document

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? • Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid • Waarom ben ik altijd zo moe? • Heb ik een vitaminetekort? • Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? • Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™
Qcup Max

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

DisclaimerAlgemene VoorwaardenBestel- en leveringsvoorwaardenPrivacy

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl alle rechten voorbehouden | webshop door Rickid webdesign

0
0
0
0