De Milta

Elke levende cel – of het nu een mens, plant of dier is – geeft een zeer zwakke straling van licht buiten het zichtbare spectrum af. Deze minuscule oscillaties, lichtdeeltjes of fotonen zijn volgens onderzoek van de Duitse Dr. Fritz-Albert Popp een belangrijke indicator voor de biochemische processen in het lichaam.

milta-lichaamsmeting

Wat is de achtergrond van dit apparaat?

In tegenstelling tot planten straalt het menselijk lichaam relatief weinig lichtdeeltjes of fotonen naar buiten uit. Deze straling speelt namelijk een belangrijke interne rol, en wordt verbruikt om de ordeningsstructuur van het lichaam te behouden, stofwisselingsprocessen te organiseren en biochemische reacties te reguleren. Gezonde cellen geven geordende vibraties af, zieke cellen produceren ongeordende trillingen. Hoe groter de storing, hoe chaotischer de emissie van fotonen. Chaotische lichtoscillaties verschaffen de naburige cellen niet langer de juiste informatie, zodat de biochemische processen hierin niet langer correct verlopen en een verscheidenheid aan stoornissen op den duur onvermijdelijk is.

 

De Milta is ontwikkeld om fotonen in specifieke golflengten en frequenties via de huid in het lichaam te brengen om zo de communicatie tussen cellen te normaliseren. Het apparaat gebruikt hierbij combinaties van licht in zowel het zichtbare als onzichtbare spectrum. De verschillende programma’s combineren het genezende effect van een verscheidenheid aan fysiekenergetische middelen, zoals magnetische velden, infraroodstraling, coherent licht, licht op enkele golflengte en gepulseerd incoherent licht of licht op meerdere golflengtes.

Behandeling met de Milta verbetert de energieproductie en membraanspanning van de menselijke cel. Dit werkt heilzaam op een verscheidenheid aan regulatie- en regeneratieprocessen in het lichaam, en verklaart waarom het apparaat zo breed kan worden toegepast.

Toepassing van het behandelapparaat

De verschillende behandelprogramma’s op van de Milta hebben invloed op een verscheidenheid aan fotofysische en fotochemische reacties in het lichaam. De lichtgolven dringen middels een gepatenteerde techniek tot diep in het lichaam door, waardoor de effecten van een betere celcommunicatie en membraanspanning niet alleen aan het huidoppervlak worden bewerkstelligd. De toename van energie in het lichaam zorgt vervolgens voor een verbeterde stofwisseling en ontgifting, versterkt het zenuwstelsel en verbetert de bloed- en lymfecirculatie en de weerstand. Dit maakt de Milta een bijzonder breed toepasbaar hulpmiddel in de praktijk.

 

De Milta kan worden ingezet bij:

 • Fracturen
 • Huidaandoeningen
 • Hormonale verstoringen zoals die van de bijnier of schildklier
 • Neuropathie
 • Ontstekingsreacties zoals tendinitis en artritis
 • Problemen met de doorbloeding
 • Problemen met de neurotransmittersynthese zoals depressie, Parkinson of hyperactiviteit
 • Verminderde weerstand
 • Weefselschade na trauma of operatie

De Milta is een uitstekende aanvulling op een reguliere behandeling om het risico op complicaties te beperken en het herstel van de patiënt te bespoedigen.

milta

Wanneer gebruik je de Milta?

De Milta is een handzaam apparaat en eenvoudig in gebruik. De behandeling is niet-invasief, waardoor deze zelfs uitkomst biedt wanneer de patiënt nauwelijks therapie kan verdragen vanwege een hoge pijngevoeligheid of ernstige ontsteking. De Milta kan ook ingezet worden als men een pacemaker draagt mits een minimum van 10cm afstand tot de pacemaker wordt gewaarborgd. Behandeling tijdens zwangerschap is mogelijk in overleg met de behandelaar.

Ook een lichaamsmeting inplannen?

Meer apparatuur

Onze praktijk beschikt over vele apparaten waarvan er enkele op de website worden beschreven. De mens heeft het vermogen te reageren op geluid, licht, elektrische en magnetische velden. Dit wordt via verschillende apparaten aangereikt om processen in het lichaam te kunnen beïnvloeden.

Biomat

In onze praktijk gebruiken we een zogenaamde Biomat als extra instrument in de behandeling. Deze mat waarop je ligt bestaat uit meerdere lagen materiaal, waaronder een laag van halfedelstenen.

De Powerlight

Hoewel het vaak niet direct opvalt, zijn je twee benen meestal niet even lang! De meerderheid mensen heeft wel een bepaalde mate van bekkenscheefstand of beenlengteverschil.

De Tesla lampen

Een van de meest in het oog springende behandelapparaten in de praktijk zijn de Tesla lampen. Dit is een tweetal carrousels welke wanneer ze worden aangezet een zacht geknetter produceren.

Testimonials

 • “Deze plek past fantastisch bij de filosofie van natuurgeneeskunde, en broodnodig om meer mensen te kunnen helpen. Heel blij hier te mogen komen en geholpen te worden.”

  T, 2017
 • “Ik voel me hier zeker thuis!”

  M, 2017
 • “Genezen willen worden, bevrijd van alle ballast, en dan ontvangen worden in zo’n heerlijke omgeving en heerlijk pand, door zulke fijne mensen!”

  M, 2017
 • “Bedankt voor de veranderingen in mijn leven. Zo lang ziek en nu zoveel positieve verandering.”

  D, 2017
 • “Ik heb veel meer levensenergie voor mezelf beschikbaar om te kunnen zijn in het hier en nu. Minder verwarring, emoties, en ik kan weer zingen.”

  J, 2017
 • “Veel positieve verhalen vooraf gehoord en toch een hele bijzondere ervaring om zelf mee te maken.”

  H, 2018
 • “Heel mooi om je zoveel beter te voelen dan jaren terug!”

  S, 2018
 • “… nu een paar behandelingen verder, begin ik mijn lijf & problemen te begrijpen.”

  J , 2018
 • “Het is een lange weg met ups en downs, maar de Borrelia is bijna op zijn retour en nu kan de genezing beginnen. We vertrouwen op de kundigheid van Kees en een toekomst zonder Lyme.”

  T, 2017
 • “Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Het hele gezin Lyme-vrij!"

  2018

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Waarom ben ik altijd zo moe? Heb ik een vitaminetekort? Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Neerslachtigheid & depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Bestel- en leveringsvoorwaarden
Privacy document

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? • Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid • Waarom ben ik altijd zo moe? • Heb ik een vitaminetekort? • Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? • Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™
Qcup Max

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

DisclaimerAlgemene VoorwaardenBestel- en leveringsvoorwaardenPrivacy

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl alle rechten voorbehouden | webshop door Rickid webdesign

0
0
0
0