Biomat

In onze praktijk gebruiken we een zogenaamde Biomat als extra instrument in de behandeling. Deze mat waarop je ligt bestaat uit meerdere lagen materiaal, waaronder een laag van halfedelstenen. De mat geeft infrarood golven af welke voelbaar zijn als een behaaglijke diep doordringende warmte.

biomat-producten

Hoe werkt de Biomat?

Infrarood golven zijn een deel van het onzichtbare lichtspectrum. Ze zijn onderdeel van gewoon zonlicht, waarin ze het grootste deel van de warmte vertegenwoordigen die je voelt als je op een zonnige dag buiten loopt. Zonlicht bevat echter ook ultraviolet licht wat bij langdurige blootstelling schadelijk is.

 

De Biomat geeft enkel ultra lage frequentie infrarood golven af. Naar de gezondheidsbevorderende effecten hiervan is veel onderzoek gedaan.

 

Zo stimuleren ze de celstofwisseling en versnellen ze daarmee het elimineren van toxines uit het lichaam. Verder stimuleren en versnellen ze het helingsproces in het lichaam en verhogen ze de weerstand doordat enzymprocessen efficiënter en sneller verlopen. De Biomat bestaat uit
17 lagen materiaal, waaronder een laag van amethist. Deze halfedelsteen versterkt de werking van de infrarood golven en ontspant het zenuwstelsel en de vaten tot een diepte van wel 14cm.

De Biomat wordt ingezet bij de volgende symptomen:
infecties, slaapproblemen, Innerlijke onrust, circulatieproblemen, chronische ontstekingen, pijnklachten en energieproblemen

Negatieve ionwerking

Behalve infraroodgolven produceert de mat via één van de kristallagen ook negatieve ionen, welke aan de lucht worden afgegeven.

 

Mensen voelen zich prettiger in een omgeving waar de atmosfeer veel negatieve ionen bevat. Ze worden in de natuur gevormd door allerlei processen zoals bij een branding aan zee en door de door bliksem tijdens een onweer. Hoe schoner de lucht is, hoe meer negatieve ionen ze bevat.

 

Negatieve ionen zijn ultrakleine deeltjes met een negatieve elektrische lading. Deze deeltjes stimuleren de celstofwisseling. Daardoor worden voedingsstoffen beter opgenomen en raakt de cel zijn afvalproducten beter kwijt. Negatieve ionen maken ook de zuurstofopname door het lichaam makkelijker.

 

Door de gecombineerde werking van lage frequentie infraroodstraling en negatieve ionen kan de Biomat breed worden ingezet, bijvoorbeeld bij onrust en depressie, bij circulatieproblemen, bij chronische ontstekingen en bij vermoeidheidsklachten.

 

De Biomat wordt al jaren gebruikt en is erg veilig. Alleen bij acute ontstekingen, orgaantransplantaties en externe pacemakers is het beter om de Biomat niet te gebruiken. Zwangere vrouwen kunnen de Biomat wel gebruiken.

biomat

Ook een lichaamsmeting inplannen?

Meer apparatuur

Onze praktijk beschikt over vele apparaten waarvan er enkele op de website worden beschreven. De mens heeft het vermogen te reageren op geluid, licht, elektrische en magnetische velden. Dit wordt via verschillende apparaten aangereikt om processen in het lichaam te kunnen beïnvloeden.

Global Diagnostics

In onze praktijk werken we regelmatig met de Global Diagnostics. Dit is een meet- en behandelapparaat dat in slechts een paar minuten een compleet beeld geeft van meer dan 600 belangrijke lichaamsfuncties.

De Powerlight

Hoewel het vaak niet direct opvalt, zijn je twee benen meestal niet even lang! De meerderheid mensen heeft wel een bepaalde mate van bekkenscheefstand of beenlengteverschil.

De Timewaver Frequency

De Timewaver frequentie (TWF) is een computergestuurde elektronische frequentiegenerator, waarmee via hand- of kleefelektroden  wordt behandeld.

Testimonials

 • “Deze plek past fantastisch bij de filosofie van natuurgeneeskunde, en broodnodig om meer mensen te kunnen helpen. Heel blij hier te mogen komen en geholpen te worden.”

  T, 2017
 • “Ik voel me hier zeker thuis!”

  M, 2017
 • “Genezen willen worden, bevrijd van alle ballast, en dan ontvangen worden in zo’n heerlijke omgeving en heerlijk pand, door zulke fijne mensen!”

  M, 2017
 • “Bedankt voor de veranderingen in mijn leven. Zo lang ziek en nu zoveel positieve verandering.”

  D, 2017
 • “Ik heb veel meer levensenergie voor mezelf beschikbaar om te kunnen zijn in het hier en nu. Minder verwarring, emoties, en ik kan weer zingen.”

  J, 2017
 • “Veel positieve verhalen vooraf gehoord en toch een hele bijzondere ervaring om zelf mee te maken.”

  H, 2018
 • “Heel mooi om je zoveel beter te voelen dan jaren terug!”

  S, 2018
 • “… nu een paar behandelingen verder, begin ik mijn lijf & problemen te begrijpen.”

  J , 2018
 • “Het is een lange weg met ups en downs, maar de Borrelia is bijna op zijn retour en nu kan de genezing beginnen. We vertrouwen op de kundigheid van Kees en een toekomst zonder Lyme.”

  T, 2017
 • “Eindelijk, eindelijk, eindelijk! Het hele gezin Lyme-vrij!"

  2018

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Waarom ben ik altijd zo moe? Heb ik een vitaminetekort? Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Neerslachtigheid & depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Bestel- en leveringsvoorwaarden
Privacy document

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? • Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid • Waarom ben ik altijd zo moe? • Heb ik een vitaminetekort? • Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? • Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™
Qcup Max

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

DisclaimerAlgemene VoorwaardenBestel- en leveringsvoorwaardenPrivacy

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl alle rechten voorbehouden | webshop door Rickid webdesign

0
0
0
0