Apparatuur

Ons lichaam is uiterst complex. Net zoals een auto niet enkel met behulp van een schroevendraaier kan worden gebouwd of onderhouden, is een enkel stuk apparatuur vaak onvoldoende om een volledig beeld van de gezondheid te krijgen. Voor het beste resultaat werken wij met een verscheidenheid aan apparatuur om te meten en te behandelen. Bepaalde apparatuur is beschikbaar voor verhuur zodat de behandeling ook in ontspannen thuissetting kan worden voortgezet.

 

Bekijk ons apparatuur:

BiomatGlobal DiagnosticsDe PowerlightDe Tesla Lampen –  De Timewaver FrequencyDe MiltaDe Timewaver Frequency McMakinDe Me2vie systeemtherapie

biomat-producten

Biomat

In onze praktijk gebruiken we een zogenaamde Biomat als extra instrument in de behandeling. Deze mat waarop je ligt bestaat uit meerdere lagen materiaal, waaronder een laag van halfedelstenen.
De mat geeft infrarood golven af welke voelbaar zijn als een behaaglijke diep doordringende warmte.

Global diagnostics

In onze praktijk werken we regelmatig met de Global Diagnostics. Dit is een meet- en behandelapparaat dat in slechts een paar minuten een compleet beeld geeft van meer dan 600 belangrijke lichaamsfuncties. Veel mensen vragen ons hoe dit apparaat precies werkt en hoe de behandeling in elkaar zit. We vertellen hier graag meer over.

global-producten
powerlight

De Powerlight

Hoewel het vaak niet direct opvalt, zijn je twee benen meestal niet even lang! De meerderheid mensen heeft wel een bepaalde mate van bekkenscheefstand of beenlengteverschil. Over het algemeen blijven de gevolgen daarvan beperkt tot zoiets als ongelijk slijtende schoenen, maar in ernstigere gevallen kan de ongelijke belasting van de rug en gewrichten na verloop van tijd tot klachten leiden.

De Tesla lampen

Een van de meest in het oog springende behandelapparaten in de praktijk zijn de Tesla lampen. Dit is een tweetal carrousels welke wanneer ze worden aangezet een zacht geknetter produceren. In de carrousels staan gasontladingslampen gevuld met verschillende gassen die wanneer hier stroom doorheen geleid wordt elektromagnetische golven produceren. Gedurende de behandeling staat of ligt men hier enkele minuten tussen. Wat is het effect hiervan op het menselijk lichaam?

tesla-lamp-product
timewaver

De Timewaver Frequency

De Timewaver Frequentie (TWF) is een computergestuurde elektronische frequentiegenerator, waarmee via hand- of kleefelektroden wordt behandeld. De Timewaver beschikt over een veelvoud behandelprotocollen die gefundeerd zijn in wetenschappelijk getoetste resultaten. Veel mensen vragen ons hoe dit apparaat werkt en hoe een behandeling in elkaar zit. We vertellen hier graag meer over.

De Milta

Elke levende cel – of het nu een mens, plant of dier is – geeft een zeer zwakke straling van licht buiten het zichtbare spectrum af. Deze minuscule oscillaties, lichtdeeltjes of fotonen zijn volgens onderzoek van de Duitse Dr. Fritz-Albert Popp een belangrijke indicator voor de biochemische processen in het lichaam.

Lichaamsmeting - Full bodyscan - Meet uw gezondheid - Kees Korteweg
Timewaver Frequency McMakin

De Timewaver Frequency McMakin

De Timewaver frequency McMakin (TWF MM) is een speciale uit twee kanalen bestaande TWF. Via één kanaal wordt de aandoening behandeld en via het tweede kanaal het specifieke weefsel Via de kanalen worden verschillende frequencies doorgegeven aan het lichaam via hand- of kleefelektroden. De TWF MM beschikt over vele behandelprotocollen die gefundeerd zijn in wetenschappelijk getoetste resultaten voor het grootste deel afkomstig uit de jaren 30 van de vorige eeuw en opnieuw opgepakt en verder ontwikkeld Carol Mc Makin (DC).

De Me2vie systeemtherapie

Me2.vie systeemtherapie is een nieuw type bio-energetische behandelmethode die direct ingrijpt in het metabolisme van het lichaam en regelgevende processen op cellulair niveau positief kan beïnvloeden.

me2vie behandeling

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Waarom ben ik altijd zo moe? Heb ik een vitaminetekort? Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Neerslachtigheid & depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Bestel- en leveringsvoorwaarden
Privacy document

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? • Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid • Waarom ben ik altijd zo moe? • Heb ik een vitaminetekort? • Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? • Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™
Qcup Max

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

DisclaimerAlgemene VoorwaardenBestel- en leveringsvoorwaardenPrivacy

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl alle rechten voorbehouden | webshop door Rickid webdesign

0
0
0
0