Aandoeningen

We hebben allemaal wel eens ergens last van. Kwaaltjes en aandoeningen kunnen evengoed een behoorlijke invloed hebben op het gezinsleven, het functioneren op werk of het met plezier vullen van de vrije tijd. Een lichaamsmeting kan de achterliggende oorzaak van deze aandoeningen aan het licht brengen. Een holistische aanpak biedt vervolgens uitkomst bij een grote verscheidenheid aan klachten.

AllergieChronische infectiesChronische pijnklachtenVermoeidheidNeerslachtigheid & depressie –  Ziekte van Lyme

allergie

Allergie

Allergie is de meest voorkomende chronische ziekte en steeds meer mensen hebben er last van. In Nederland heeft ongeveer 25% van de bevolking last van een allergie.
We krijgen dan ook veel vragen over allergie.

Chronische infecties

Gemiddeld duurt een verkoudheid maar een paar dagen en de meeste mensen zijn van een griep wel binnen een week hersteld. Als een verkoudheid echter lang duurt of je bent om de haverklap verkouden dan belemmerd dit je levensvreugde. Als je niet snel hersteld is het de moeite waard om eens te kijken waardoor dit komt.

chronische-infecties
chronische-pijn

Chronische pijnklachten

De meeste pijntjes gaan vanzelf over. Pijn heeft een belangrijke signaalfunctie. Soms echter wordt de pijn in stand gehouden door het lichaam zonder dat je begrijpt waarom. Het is belangrijk om te beseffen wat de oorzaak van deze pijn is. Wat probeert het lichaam je te vertellen. Je kunt natuurlijk een pijnstiller slikken maar wat is de oorzaak van je hoofdpijn. Als ik pijnstillers blijf slikken pak ik dan niet de signaalfunctie van het lichaam af.

Vermoeidheid

Waarom steeds zo moe? Een veelvoorkomende vraag in de praktijk en bij de huisarts. Er zijn veel oorzaken, te weinig slaap, een infectie, een allergie, zorgen of een relatieprobleem, slecht eten en ga zo maar door.
Vaak is de oorzaak een combinatie van factoren.

vermoeidheid0
depressie

Neerslachtigheid & depressie

Iedereen voelt zich wel eens wat minder goed, er kan een duidelijk reden voor zijn maar soms is het gewoon een moment of korte periode. Vaak is neerslachtigheid een normale reactie op moeilijkheden. Na enkele weken waait de bui weer over. Als de stemming abnormaal verlaagd is gedurende een langere periode en dit een ongunstige invloed heeft op het dagelijks functioneren, kan er sprake zijn van een depressie.

Ziekte van Lyme

Elk jaar worden ruim 1 miljoen mensen door een teek gebeten.
Ongeveer 2 op de 100 mensen krijgen de ziekte van Lyme na een tekenbeet, zo’n 25.000 mensen per jaar. Per jaar zijn er 1000 tot 2500 mensen die langdurig klachten houden. Dit zijn cijfers van het RIVM gebaseerd op erkende reguliere metingen. Waarschijnlijk zijn deze percentages veel hoger door al de ‘gevallen’ die niet erkend zijn.

lyme

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Waarom ben ik altijd zo moe? Heb ik een vitaminetekort? Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Neerslachtigheid & depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

Disclaimer
Algemene Voorwaarden
Bestel- en leveringsvoorwaarden
Privacy document

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl

Praktijk BCE en Natuurgeneeskunde

Is een Lichaamsmeting iets voor U? • Meet uw lichamelijke en geestelijke gezondheid • Waarom ben ik altijd zo moe? • Heb ik een vitaminetekort? • Is wat ik eet eigenlijk wel goed voor mij? • Deze en veel andere regelmatig voorkomende gezondheidsvragen beantwoorden wij in onze praktijk.

Aandoeningen

Allergie
Chronische infecties
Chronische pijnklachten
Depressie
Vermoeidheid
Ziekte van lyme

Producten

Altrient C
Timewaver Home
EMPowerplus Q Max
De Zweedse Spijkermat
KAQUN Zuurstofwater™
Qcup Max

Contact

Zuidereinde49-1
1243 KL ‘s-Graveland
Tel. 035-5447883
info@lichaamsmeting.nl
Routebeschrijving

DisclaimerAlgemene VoorwaardenBestel- en leveringsvoorwaardenPrivacy

© Copyright 2021 Lichaamsmeting.nl alle rechten voorbehouden | webshop door Rickid webdesign

0
0
0
0